Spotlight: Zakendoen in Finland?

Vanuit Nederland zijn Denemarken en Zweden de meest populaire landen om zaken te doen in de Nordics / Scandinavië. Toch is het de moeite waard om ook Finland en Noorwegen te betrekken in uw landkeuze. Met deze blog zetten we Finland in the spotlight.

 

In Finland zijn er op het gebied van ICT, Biotechnologie, Clean Tech, toerisme, machines, gezondheidszorg en de industrie in het algemeen grote kansen. Finland is een modern EU land met goed opgeleide mensen en een perfecte infrastructuur. Men staat zeer open t.o.v. innovatieve producten en partners uit andere landen. Naast in de eerder genoemde landen analyseren wij graag de mogelijkheden voor uw product of organisatie zodat er geen 'onbekende' kansen blijven liggen. Onze partners / market connectors ter plekke spreken de betreffende landstaal en hebben langjarige ervaring in het contacten leggen met potentiële bedrijven in de betreffende markt(en).

 

Onderstaan link brengt u naar een document met zeer uitgebreide info over uw kansen in Finland.